Можеш ли да познаеш София в периода 1912-1918 г.? Провери и спечели!

Включи се в куиза с награда на издателска къща „Гутенберг“. Всички любители на историята са добре дошли да тестват знанията си и да си направят един ранен коледен подарък под формата на книга – „Софийската община по време на Войните за национално обединение (1912-1918 г.)“ от Александър Мирков.

Можеш да отговориш на въпросите директно в този пост или да отвориш анкетната форма в нов прозорец чрез този линк. Шестима от попълнилите анкетата и отговорили правилно на най-много въпроси ще спечелят новата книга на Александър Мирков.

Важно: Попълнете анкетата до 25 ноември 2021 г. След това ще бъдат изтеглени победителите.

Правила:
Попълнете нашия въпросник, като оставите имейл за контакт. Така освен да проверите знанията си, ще имате възможност да спечелите новата книга на Александър Мирков.

Благодарим на изявилите желание и включилите се в играта! Радва ни, че имаше интерес не само от София и околностите, но и от цялата страна. А на печелившите – честито!


Както може би става ясно, не можем да зададем процент на верни отговори, които да ви поставят сред печелившите, защото много от въпросите са конкретни. Затова класацията ни ще бъде обективна (и малко по-трудоемка за нас) – според нивото на отговорите на участниците. По този начин ще формираме група с най-много правилни отговори, от които ще бъдат изтеглени 6-ма победители.

Ще се свържем с наградените по имейл, за да уточним как ще им е удобно да получат наградата си. Ако някой е попълнил анкетата само за да провери знанията си и се откаже от книгата, ще се свържем със следващият участник, който е познал най-много отговори.

Ако имате въпроси относно условията, моля да се свържете с нас на: ik.gutenberg.bg@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: